هفت تغییر کوچک در سبک زندگی برای پیشگیری از کمردرد
آیا شما هم با مشکل کمردرد مواجه هستند، آنهم در سن جوانی؟ سبک زندگی و عادت های نادرست در کمردرد موثر است. 7 تغییر کوچک و ساده در سبک زندگی می تواند از کمردرد پیشگیری کند:
1. فعالیت های روزانه
از جا به جا کردن اجسام سنگین خودداری کنید. اگر مجبور به جا به جا کردن یک جسم سنگین هستید، حتما از دیگران کمک بگیرید و از روش صحیح جا به جا کردن اجسام استفاده کنید.
2. نحوه نشستن
نشستن پشت میز به شکل صحیح می تواند کمک بسیار زیادی در پیشگیری از کمردرد کند. انجام تمرینات کششی مداوم و نرمش های کمر و گردن می تواند کمک کند تا نشستن به شکل صحیح برایتان عادت شود. عادت کنید که صاف نشسته و همراه حواستن به نحوه نشستن خود باشد. همچنین راه رفتن و شنا دو ورزشی هستند که کمترین فشار را به عضلات کمر می آورند و باعث قوی تر شدن عضلات می شوند.
3. وزن مناسب
حفظ وزن بدن متناسب با قد نیز عامل مهم دیگری در پیشگیری از کمردرد است. ورزش های ساده به سوزاندن چربی های اضافه و حرکت به سوی زندگی سالم تر کمک می کنند.
4. ترک سیگار
سیگار نکشید! سیگار همه اعضای بدن را تحت تاثیر قرار می دهد، عضلات کمر هم همینطور. نیکوتین موجود در سیگار باعث گرفتن رگها از جمله رگهای عضلات می شود. گرفتن رگهای با گردش کمتر خون و اکسیژن در آنها شده و روند غذارسانی و بهبود خون کند می شود. در نتیجه خطر صدمات و آسیب های عضلانی در افراد سیگاری بیشتر می شود.
5. کنترل استرس
مشکلات و اتفاقات روزانه باعث ایجاد استرس فراوان می شوند. این استرس مداوم می تواند باعث تنش، گرفتگی عضلات و کمردرد شود. هر روز برای کنترل و کاهش استرس از تکنیک های زیر استفاده کنید:
- تکنیک های آرامش روحی مانند یوگا
- تکنیک های تنفسی (دم و بازدم عمیق و مناسب)
- ورزشهای کششی
- مدیتیشن
6. محیط زندگی
موارد مختلف در محیط کار و زندگی، باعث به خطر افتادن سلامتی شما می شوند، خواه متوجه باشید، خواه نه. ساده ترین اینها تشکی است که روی آن می خوابید، یا استرس های غیرمتعارف محیط کار
7. مشورت با پزشک
کمردرد نشانه است از اینکه یک چیزی مشکل دارد. در صورت احساس درد و کرختی، عدم کنترل مناسب یکی از عضلات، احساس درد هنگام تغییر وضعیت بدن و ضعف مداوم حتما با یک پزشک مشورت کنید. با خود نگویید که اگر بیشتر استراحت کنم خود می شود.